Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter vårt nettsted, registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg vil vi registrere om du besøkte våre nettsider via en datamaskin eller mobil. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester overfor de besøkende.

Vi bruker Google Analytics på våre nettsider for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Les mer om Googles retningslinjer for personvern.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

SjekkPulsen.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra besøkende på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven og på lik måte som alle andre virsomheter. Våre nettsider er åpne for alle, gratis å benytte – og det kreves ingen form for registrering for å få tilgang til innholdet. Opplysninger om din bruk av tjenestene kan bli utlevert til andre selskaper til bruk for samme formål som de ble innsamlet for (anonymiserte statistiske formål; her Google Analytics). Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere data rundt ditt besøk på SjekkPulsen.no på noen annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke. I hovedsak er det kun i Google Analytics hvor nettstatistikken lagres.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor og vårt nettsted er kryptert med SSL.

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften: