OM SJEKKPULSEN.NO

SjekkPulsen.no – nettstedet for deg som savner artikler fra «litt andre» synsvinkler. Vi stiller spørsmål, ser flere sider av en sak, gir råd – men prøver også å gi nyttig veiledning gjennom flere av våre artikler.

Et mål er også å skape positiv energi og inspirere der vi kan. Nyhetsbildet verden over er nokså «mørkt», så vi får prøve å ha en god balanse i porteføljen av artikler.

SjekkPulsen.no er en politisk uavhengig mediekanal. Vi jobber for demokrati, ytringsfrihet, rettferdighet, effektiv og fornuftig bruk av ressurser, har et miljøfokus, et fokus på menneskers og dyrs helse – og vi ønsker selvsagt å bidra med kompetanseheving på flere områder.

SjekkPulsen.no skal samtidig være en kanal som tar tak i de temaene som ikke tas alvorlig nok av politikere og andre «fagpersoner». I tillegg ønsker vi å belyse flere sider av en sak. Vi holder ikke parti med noen, men vi stiller spørsmål for å bidra til tanker og engasjement.

Vi vil selvsagt skrive om dagligdagse tema som opptar de fleste – om det meste. Kanskje du får en litt annerledes vinkling på artikler enn du er vant med. Det er i alle fall vårt mål. 

SjekkPulsen.no følger Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

SjekkPulsen.no er en del av Atrida Media.
Atrida Media er et digitalt mediehus med innholdsportefølje for alle!

Kontakt

Alle henvendelser:

post@sjekkpulsen.no

Har du saker du ønsker vi skal grave i? Ta kontakt på post@sjekkpulsen.no