De viktige bloggerne som skaper positiv energi

En video som kan forandre livet ditt er det du vil se nå. Jonna Jinton er en av vloggerne som for flere år siden tok steget ut i det ukjente, men som nå har funnet ro, inspirasjon og tid til kreativitet. Hardt arbeid hører selvsagt til – noe hun har mestret på et eventyrlig vis.

Hun er en av de mektige influenserne med over 4 millioner abonnenter på YouTube, og hun bruker sin påvirkningskraft på en god måte. Gjennom vakre historier, fantastiske visuelle fremstillinger – men også tanker og fortellinger som rører oss alle, så skaper hun håp. Håp for følgere over hele verden.

Tro på deg selv og lev ut dine drømmer

Jonna Jinton har fått tilsendt videoer fra mange av sine seere. Videoene har temaet «En melding til verden» og vil vise deg at du ikke er alene, at det alltid er håp og muligheter, og at du er god nok som du er! Husk det, og ta til deg alle de fine ordene. Lev ut ordene og lev ditt liv gjennom det som virkelig betyr noe for deg.

Positivitet, kreativitet og muligheter

Martina Langseth Knutsen og Hans Jørgen Nygårdshaug har tatt YouTube med storm. Gjennom kanalen Nerdforge på YouTube har de 2.3 millioner følgere, og de har følgere og fans fra hele verden. Her kan du lære om teknologi, kunst og mye mer. Kort og godt kreativ utvikling som du kanskje aldri har sett tidligere!

En utfordring gjør at man må tenke smart og finne løsninger

Martina mistet en finger under oppussing. Bordsaga tok dessverre fingeren – noe hun forklarer i videoen under. Måten hun har taklet dette på er unikt. Hun vet at mange har sett videoene på YouTube, og tenkte at det nå var på tide å gi en forklaring på det hele. Det kule er at hun ser muligheter. Hun forteller på en artig måte hvilke utfordringer hun har med en hånd som mangler en finger – og hun prøver nå å designe sin egen «protese/gripehandske» for å gi nytt liv til fingeren hun mangler. Her kan du lære om både design, prototyping og det å lage dine egne produkter.

Måten Martina bruker sin energi og sitt liv på – gjennom å vise et hav av muligheter – det gir håp for mange. Det å miste noe vesentlig av kroppen kan de fleste bli både lei seg av og deprimert over. Martina lærer mennesker å tenke mer positivt gjennom sine videoer. Muligheter gjennom kreativitet gjør at Martina er en av de nødvendige og gode vloggerne der ute. En vlogger som skaper god energi og positiv påvirkning på de unge.

SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook