Lær å male

Drømmer du om å male dine egne malerier? Da må du se videoene til Bob Ross. Han klarer å trollbinde enhver sjel med sin væremåte, og du blir fascinert av hvor dyktig han er til å lære bort.

Her lærer du rett og slett «The Joy Of Painting».

Samtidig ønsker han å fremheve at alle kan male, og gleden det gir. Gjennom hans TV-show som nå er å finne på YouTube, så gir han mennesker verden over både kunnskap, motivasjon, inspirasjon og glede. Flere norske kunstnere har også lært og latt seg inspirere av denne interessante TV-personligheten og kunstneren.

Slik maler du skyer, fjell og trær

Teknikkene Bob Ross viser deg, vil hjelpe deg godt på vei når du selv skal male både skyer, fjell, vann, trær, nordlys og hva det måtte være. Du får rett og slett oppskriftene i videoene, og han forklarer alt fra start til slutt. Det betyr at du kan gjøre det samme! Følg drømmen din, og ta fatt i penselen! DU klarer å skape unike og flotte malerier med noen instruksjoner og litt tålmodighet. Under får du i alle fall videoene som vil hjelpe deg på vei!

Lykke til!

Lær å male – Veiledningsvideo 1

Lær å male – Veiledningsvideo 2

Kort informasjon om Bob Ross

Robert Norman Ross var en amerikansk kunstner, kunstinstruktør, og fjernsynsvert. Han var skaperen og verten av The Joy of Painting, et instruksjonsfjernsynsprogram som ble sendt fra 1983 til 1994 på PBS i USA. Det ble også sendt i Canada, Latin-Amerika, og Europa (Wikipedia).

SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook