Kata Beach - Phuket

Lurer du på hvor du bør reise på ferie i år? Kanskje en lang og behagelig ferie til Phuket i Thailand kan være noe? La oss starte med å sjekke ut Kata Beach i Phuket. Deretter tar vi turen til Karon Beach. Gode restauranter finner man selvsagt på begge steder.

Kata Beach stranden i Phuket Thailand

Kata Beach er spesielt kjent for krystallblått vann, hvit sand, store bølger, en rekke aktiviteter tilgjengelig, som blant annet surfing, snorkling m.m – og for ikke å snakke om de tropiske trærne.

Turer med de såkalte «Long Tail»-båtene er også veldig populære. Her kan man besøke forskjellige øyer og strender som Monkey Beach, Banana Beach, Buddha Island , Coral Island, Bon Island, Nui Beach, Racha Island, Nai Harn Beach, Paradise Beach, Ya Nui Beach, Freedom Beach etc.

Kata Beach - Phuket
Kata Beach
Video fra Kata Beach – februar 2023

Karon Beach stranden i Phuket Thailand

Nå kan du oppleve Karon Beach på nært hold. Bli med på dagen hvor bølgene var store og sola varmet. Ja, det er også mange som surfer både på Kata Beach og Karon – så her finnes mange muligheter.

Karon er et magisk sted i Phuket Thailand. Stranden er et populært reisemål for turister og er roligere enn andre strender i nærheten. Det er populært blant familier og par.

Karon Beach ble sterkt skadet av tsunamiene etter jordskjelvet i Indiahavet i 2004, spesielt i de sørlige regionene, men har siden stort sett kommet seg og i 2008 viste lite bevis på tsunamiskader (WikiPedia).

Karon Beach
Video fra Karon Beach – februar 2023

Vi får håpe dette var noen gode tips på veien til din nye reise! Ønsker du å se flere videoer fra Phuket? Ta en kikk på denne YouTube-kanalen! God tur! 🙂

SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook