De 4 beste reise vloggerne du bør følge på YouTube

Reisevloggere finnes det mange av, men har du funnet de beste?

På jakt etter ferietips eller ønsker du selv å starte som vlogger ved å reise verden rundt og jobbe på nett? Da bør du sjekke ut disse YouTube-kanalene! Her finner du mennesker som gjør akkurat dette! De følger sine drømmer – som innebærer reiser, opplevelser, gode og underholdende historier m.m.

Bald and Bankrupt – En rå formidler!

Bald and Bankrupt er en engelsk reisevlogger med en egen YouTube-kanal. Denne drives av Benjamin Rich. Rich er bedre kjent som Mr. Bald på sin YouTube-kanal. Fra desember 2022 hadde kanalen 3,7 millioner abonnenter og 539 millioner visninger. Wikipedia (engelsk)

Er du glad i å lære om historie fra alle verdens hjørner, møte nye mennesker og oppsøke steder som få har hørt om – eller som turister egentlig ikke bør besøke? Da bør du sjekke ut Mr. Bald sin YouTube-kanal! Han har en formidlingsevne som få – og gir deg en god positiv opplevelse gjennom alle hans videoer.

Gå til Bald and Bankrupt sin YouTube-kanal.

Vlogging A Dead Horse – En kul vlogger som gir positiv energi!

Denne karen er rett og slett noe for seg selv. Hans unike stil og væremåte gir deg underholdning og humor i hverdagen (Kapom! 🙂 ). Her blir du med på hans reise i Thailand og Asia generelt – og du får nyttige tips og god lokalkunnskap med en artig vrig!

Gå til Vlogging a dead horse sin YouTube-kanal.

Marianny Dey – Bli med å utforsk verden!

Eks-kjæresten til den populære YouTuberen Kurt Caz har kjørt på videre med sin egen YouTube-kanal etter bruddet. Hun fikk stor hjelp av Kurt Caz til å starte opp og lære seg det mest grunnleggende med å drive egen kanal – og hun gjør det med glans! Litt sjenert i begynnelsen, men hvem er vel ikke det?

Gjennom hennes videoer, så blir du kjent med steder du kanskje aldri har vært – men som du skulle ønske du hadde besøkt. Kanskje du får noen nyttige tips med tanke på neste ferietur?

Du bør også sjekke ut KurtCaz sin kanal. Der finner du mye god underholdning – hvor Kurt besøker steder man kanskje ikke burde oppsøke?

Gå til Marianny Dey sin YouTube-kanal.

The Holistic Trainer – Reise, romantikk og drømmer

I Quit my job to follow my passion of creating a dream lifestyle, travelling the world, creating a life I don’t need a vacation from.

– The Holistic Trainer

Rett og slett en YouTube-kanal for deg som liker ferietips, romantikk, god mat og trening. Her følger du et par på deres reise rundt omkring i Asia.

Gå til The Holistic Trainer sin YouTube-kanal.

SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook