Vakre og fascinerende historier som gir deg drømmer og inspirasjon

Det finnes vloggere og bloggere som tilbyr mer enn bare produkter og reklame. De viser deg sitt sanne «jeg», sine drømmer og hvordan de lever ut disse drømmene, noe Du også kan gjøre.

Mye i livet handler om valg og prioriteringer. Muligheter finnes det ofte mange av, men vi må tørre å leve livet på en måte som gir oss energi og livsgnist i hverdagen. En levemåte som kan gi inspirasjon gjennom det å virkeliggjøre våre innerste drømmer.

I denne artikkelen skal vi se på noen vloggere som har fulgt sine drømmer, skapt noe unikt og gjort livet til noe meningsfylt og vakkert for seg selv og andre.

Ta derfor egne valg, følg dine drømmer og lev det livet du ønsker!

Hvem er vloggerne som tok steget og fulgte sine egne drømmer?

Jonna Jinton

Jonna Jinton er en av disse vloggerne, som tok steget. Steget ut i det ukjente, men som nå er det stedet hvor hun finner ro, inspirasjon og tid til kreativitet. Hardt arbeid hører selvsagt til – noe hun har mestret på et eventyrlig vis.

Bli bedre kjent med Jonna Jinton:

The story of my life – From a dream to reality

A Song for Sweden – Du gamla du fria

Besøk Jonna Jinton på YouTube

Leena Henningsen

Leena valgte å flytte fra Tyskland til Norge. Hun følte stresset fra bylivet, hypersensitiviteten og maset i hverdagen. Lenge trodde hun at noe var feil med henne, og at hun ikke passet inn.

Da hun landet i Norge, følte hun allerede roen i kroppen. Hun visste at Norge var det riktige landet for henne der og da. Et enkelt liv, stillhet, lukten av natur, frisk luft, nok plass uten trengsel og et vakkert, dypt og fascinerende vinterlandskap var det hun ble trollbundet av.

Noen ganger er det mange spørsmål i livet som forvirrer og skaper usikkerhet (noe Leena tar opp i enkelte av sine videoer). Dette kan være spørsmål som heller aldri kan besvares, og som kanskje heller ikke må besvares. Vi kan velge å finne oss et liv i et miljø hvor vi kan være oss selv – men man må ta noen få steg på veien for å få til en endring.

Why I moved to Norway

Besøk Leena Henningsen på YouTube

Vi håper du liker disse vloggertipsene, og del gjerne artikkelen videre.

Hilsen
SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook