Sommertid – Sommerflørt – Utroskap

Etter sommeren, så skjer det. Veldig mange går ifra hverandre som følge av «uskyldige» sommerflørter som har blitt avslørt. Noen blir «busta» andre tider på året av ulike årsaker, men sommeren er tiden da kroppen våkner til liv av den magiske sommersolen – og enda mer «action» gir konsekvenser for høstmånedene man går inn i.

Lyster som gjør deg leken og egoistisk, vil avgjøre din fremtid. Er VI mennesker skapt for å være trofaste? Holder det med én partner om gangen? For noen er svaret nei. For andre er det ikke aktuelt å dele, ei heller å såre. Noen tenker konsekvens, mens andre velger å tro på at hvite løgner skal redde «uskyldige» sidesprang.

Vi er alle forskjellige. Noen er mer åpne, andre prater ikke sammen, enkelte er mer tolerante i et forhold for en liten flørt, men hvor går grensen for utroskap?

Ved ekte kjærlighet, så er det ikke mye som skal til for å ødelegge tilliten for evig og all tid. Ønsker man å rette opp i de feilene man har gjort, så tar det en evighet av år – hvis det i hele tatt lar seg «fikse». Tilgivelse er en ting, men å glemme… Det å glemme er ikke menneskets sterke side.

Utroskap kan skyldes så mangt. Men for den part som opplever å bli såret, vil såret aldri gro og det indre vrenger seg i frustrasjon, fortvilelse, sorg og depresjon – selv om man prøver, så vil det for mange aldri bli slik det en gang var med følelser. Trist på en måte – men kanskje bra på en annen måte.. og da har man ett valg.

Gå videre. Ikke la livet leke med dine følelser, og du vet..at der ute (med litt tid og mot), så finnes det noen som ser på forhold akkurat på samme måte som deg. Ekte kjærlighet har ikke plass til sidesprang, og er man villige til å ofre alt for hverandre, da er ærlighet, trofasthet, tillit og kommunikasjon noe av det viktigste. Kjemi må selvsagt ligge til grunn, men vi trigges alle av ulike «ting» her i livet. Enten det er perfeksjon, feil, likheter eller motsetninger.

Valget er ditt. Uansett hva du gjør i sommer, så ikke tenk egoistisk, men tenk på den andre – istedenfor å såre. Vil du leke, da må du ta valget. Du får ikke både i pose og sekk.

Don’t cheat
Don’t lie
If You’re unhappy
Just leave

God sommerflørt – som Singel!

SjekkPulsen.no

Trykk på Facebook-ikonet for å dele på Facebook
Share on facebook
Facebook